Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘The Curve’

Last week dapat bwite gembira. Sukanya..sukanya…projek sekut raya akhirnya menjadi kenyataan..

Company OPQ

Almond Roche 25 500 biji

Biskut Cheese 25 500 biji

Bolehla langsaikan hutang piutang pasni (wah macam banyak je bunyinyer..). Kurangla sket  beban perbelanjaan nak masuk rumah baru, dgn nak raya lgi….haihhh! Untie N mmg gembira giler bila projek nie jadi kenyataan. So kepada sesiapa yang dah order tu, jangan risau tau..korang akan dapat biskut korang tu..don’t worry k…Jadi makin banyaklah perkara2 yang perlu diuruskan dalam bulan Ramadhan ni. Doakan kami berjaya! Untuk penghantaran sekut2 tu ktorg yang settlekan. Risau jugak nie nak bawak 1700 kotak. Harap2 semua ok. Makin bizi.Bizi..

Kemaman

27 balang biskut

10kg Popia Pedas

UKM, Bangi

So far orang dah order 53 balang. Esok akan buat delivery ke Bangi. Tak pasal-pasal ada ejen pulak kat UKM Bangi nieh. Niela baru dikatakan penghantaran yang berbaloi-baloi!

ohh tambah lagi order hari ni…hebat2..ejen saya nih…!

Nilai

So far dah order (ohhh kene check dulu…banyak muka surat tuh…)

Lagi 2 location (dalam 10 balang) still pending lagi..

Putrajaya

Ada permintaan dari ofis Abah. Siap call kat Sabah tu tanya, taknak jual biskut raya ke? Tuela nak buat camne. Siapa pulak yang nak hantar2 nie….alahai…macam tak sempat je nak uruskan…dah ler diorang nie kalau dah order memang takleh lawan mane2 tempatla…banyak gilerrrr….tapi still dalam pertimbangan…kene discuss dulu dengan abah and hubby….

p/s: Biskut sedap kene dinikmati bersama, takleh nikmati sorang2 jer 🙂

update:

(malas nak buat entry baru, update kat cini je. Aci tak? Ahhh, aci ajerla..)

2 hari sebelum Ramadhan sampaila voucher yg da bertahun tunggu. Ingat penganjur (Petronas) dah uat2 lupe :p

voucher big apple

Next day nyer terus redeem kat The Curve. Sehari sebelum Ramadhan, nielah lunch saya dgn encik suami. Tadaaaa….

Big AppleBig Apple 2

Dah la pose..sedap pulak tgok makanan bulat-bulat bercorak ni. Niela pertama kali makan Big Apple. Mujurlah percuma. Boleh jugak try. (Orang lain tah2 dah naik muak makan kot, kita bru nak try makan :p). Pada pendapatan saya Big Apple lagi best dr Dunkin Donuts tu sbb ia kurang manis. Sesedap rasa je…nak lagi..nak lagi…

Preview gambar kitchen sket yg masih lagi bersepah2:

dapur

p/s: Gambar diambil guna henfon hubby (Blackberry). Henfon saya boleh pulak tertinggal kat rumah Senawang. Ish ish…

Read Full Post »

Adra

to adra:

babe, gambar kita berjoli smlm kat The Curve tak dapat nak uplod. mesti ko tunggu2kan? hahahah…sbbnya kad reader kat asben aku la. takleh nak transfer gambar. aku mmg happy giler smlm sbb tgok ko happy adra. ko gelak beria, ko semangat nak bergambar, tak sia2 aku pergi. hahahaha…pasnie kita tunggu projek terbaru Hans Isaac lak, Rejang! paling dekat projek YUSRY la..CICAK …mesti ko mimpi die kan smlm sbb dpt bergamba dgn die? mane tau pasnie bole pergi TAYANGAN GALA CICAK MAN! ko pulak yang ajak aku….hahahhahahaa…..THANKS AFDLIN SHAUKI! 🙂

p/s: full story will uplod soon  siap dgn gambar2 sekali okey! 🙂

Read Full Post »